CNC Freeswerk

Steeds vaker kreeg ik de vraag naar gevormde en seriematige producten. Mede hierdoor én met het oog op de toekomst, heb ik eind 2012 besloten om een nieuwe CNC freesmachine aan te schaffen. Met deze nieuwe aanwinst hoop ik u dan ook nog meer van dienst te kunnen zijn.

De machine kan zowel alle soorten hout, kunststoffen, glas als lichte metaalsoorten verwerken. Tevens is deze machine uitermate geschikt om mee te graveren, zodat ook stukken tekst of afbeeldingen in het product tot de mogelijkheden behoren.

Zowel voor u als mijzelf heeft deze machine vele voordelen. Omdat hij door een computer wordt aangestuurd, blijft de kwaliteit en nauwkeurigheid van het product, tot op een fractie van een milimeter, gewaarborgd. Doordat de doorlooptijd in de meeste gevallen tevens wordt verkort, levert u dit vaak een interessante kostenbesparing op.

Naast seriematig werk, gebruik ik de machine uiteraard ook voor enkelstuks. Ook wanneer uzelf een idee heeft uitgewerkt en al over het benodigde materiaal beschikt, help ik u graag verder.

cnc freeswerk