Over ons

Het vakmanschap is mij met de paplepel ingegeven. Reeds als kleine jongen mocht ik mijn vader, die ook meubelmaker was, helpen bij het vervaardigen en repareren van meubels. Dit werd mijn grootste hobby en later mijn werk. Na vervolgens vele jaren werkzaam te zijn geweest bij diverse meubel- en interieurbouwbedrijven, heb ik in juni 2004 de stap gezet een eenmanszaak te starten. Vandaag de dag beschik ik over een moderne machinale werkplaats waarmee ik vele idee├źn, in zowel plaatmateriaal als massief hout, mogelijk kan maken.

Doordat ik tevens beschik over het diploma ”reclame- en huisschilder” en nauw samenwerk met een lokaal glaszettersbedrijf, ben ik in staat u een totaalpakket aan te bieden m.b.t. werkzaamheden aan deuren en kozijnen. Schilderwerkzaamheden, zowel binnen- als buitenshuis, behoren ook tot de mogelijkheden.

Om ook de toekomstige generatie meubelmakers de kans te bieden het vak te leren, kon een erkenning tot leerbedrijf dan ook niet uitblijven. Inmiddels ben ik al enkele jaren, en met trots, opgenomen in het bedrijvenregister van Kenniscentrum SH&M. Mede hierdoor heb ik al vele stagiaires van zowel het VMBO als het MBO mogen verwelkomen.

Over enkele jaren hoop ik dat mijn oudste zoon zich bij mij aansluit om samen het bedrijf voort te zetten, zodat we u ook in de verre toekomst kunnen voorzien van kwaliteitsproducten.

Kees Dekkers

vestiging dekkers